[ Updated threads · Nowe wiadomości · Członkowie · Regulamin forum · Wyszukiwanie · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Leonardo, skowron  
NobleBet
LeonardoData: Friday, 2019-09-20, 18:28 | Wiadomość # 1
Forumowicz
Grupa: Administratorzy
Nagrody: 0
Status: Offline
Image hosted by servimg.com

PORA ŻEBYŚ TY ZACZĄŁ PISAĆ SWOJĄ HISTORIĘ
Z NAMI…

Wszystko zaczęło się od spotkania grona ludzi - prawdziwych miłośników sportu, biznesu i wielkich emocji. Ludzie Ci, profesjonaliści z wieloletnim doświadczeniem, zapragnęli stworzyć firmę bukmacherską inną niż wszystkie. Elitarny, nowoczesny, bezpieczny klub gracza, który zapewniłby emocje i obsługę na najwyższym poziomie, ofertę odpowiadającą najbardziej wymagającym klientom oraz ekskluzywny charakter. Wtedy to właśnie powstała idea Noblebet.

Z tą myślą przewodnią stworzono zespół doświadczonych ludzi z ogromną pasją do zakładów sportowych. To oni niestrudzenie budowali w pełni polską markę Noblebet, który szczyci się transparentnymi zasadami i podejściem fair play do gracza. Będziemy dokładać wszelkich i najwyższych starań aby klient zawsze czuł się komfortowo, przygotujemy spersonalizowane bonusy i promocje. Oferujemy bardzo szeroki wachlarz sportów - od krykieta po e-sport. Łączymy tradycję najlepszych praktyk z nowoczesnością na miarę trzeciej dekady XXI wieku.

Komfort gry oraz bezpieczeństwo graczy jest naszym priorytetem. Nasza Polityka Prywatności dba o ochronę przekazanych nam informacji i danych. Korzystamy z nowoczesnych i sprawdzonych systemów płatności, które pozwalają na szybki transfer środków na konto użytkownika. Postaramy się przekonać wszystkich, że nasz bukmacher internetowy to fantastyczna przygoda pełna pasji do sportu.

To już jest koniec krótkiej historii, którą mieliśmy do opowiedzenia na początku, Drogi Graczu… Teraz pora żebyś Ty zaczął pisać swoją historię - razem z nami! Zapraszamy na noblebet.pl!

skowronData: Wednesday, 2019-09-25, 09:50 | Wiadomość # 2
Początkujący
Grupa: Moderatorzy
Pierwsze wrażania z gry u bukmachera  Noblebet.pl

skowronData: Wednesday, 2019-09-25, 09:50 | Wiadomość # 3
Początkujący
Dziś ja postanowiłem podsumować wczorajsze moje typy  i wyręczyć z tego Leonardo.

Powód jest prosty  sad niemiłe doświadczenie z bukmacherem u którego owe typy zostały postawione.
Niestety tak już to bywa, że często podawany kupon, którego oceniam na duże prawdopodobieństwo wygranej okazuje się wtopą  a te o wyższym ryzyku siadają.

Tu jest link do zrzutu w pełnej rozdzielczości https://xbetwin.com/Kupony-typy/xbetwin_historia_noblebet.jpg

Wracając do Noblebet.pl który nie zrobił pierwszego pozytywnego wrażanie. Bukmacher spokrewniony z Lvbet o czym już kiedyś pisaliśmy a przynajmniej z ludźmi uczestniczącym w projekcie LV ( z różnych względów doszło do rozłamu i złożenia wniosków na dwie nowe licencje tj. wspomniany Noblebet.pl i okbet.pl)

Zarejestrowałem się wczoraj 24.09.2019 r.
dokonałem wpłaty otrzymałem bonus i tu wszystko bez problemu.

Zweryfikowałem konto poprzez pełną rejestracje i otrzymałem potwierdzenie przejścia weryfikacji.

Postawiłem kilka kuponów i łącznie uzyskałem zysk około 5 500 pln.
Zleciłem wypłatę jednak został odrzucona a powodem było niespełnienie warunków obrotu ( co ciekawe jak widać na zrzucie w sekcji BONUSY nie było takiej informacji)
Tu jest link do zrzutu w pełniej rozdzielczości https://xbetwin.com/Kupony-typy/noble_bet_bonus1.png

Postanowiłem postawić kilka kolejnych kuponów i zleciłem wypłatę części środków 1300 pln około godz 02:00.
Oczywiście mitem jest realizacja wypłat w 10 minut co ciekawe w tym samym czasie otrzymałem wypłatę z LVBET.
Nie otrzymałem żadnych informacji wyjaśniających brak realizacji wypłaty.

Rano po odpaleniu komputera okazało się, że wypłata dalej jest w trakcie  realizacji.
Skontaktowałem się ze support za pomocą e-maila gdyż LC jest dostępny od 08:00 ( faktycznie koło godziny 09:00 dalej nie był dostępny)

Kilka minut później otrzymałem informacje o dodatkowej weryfikacji  dość ciekawą rodem swoich czasów z 1xbet

WITAJ, Ze względów bezpieczeństwa prosimy o dodatkową weryfikację konta.Aby potwierdzić Twoją tożsamość, prosimy o przesłanie:
  • Zdjęcia przedstawiającego Ciebie trzymającego/ą obok Twarzy dokument tożsamości wraz z datą zrobienia zdjęcia na kartce i napisem NOBLEBET. Musisz być widoczny/a od pasa w górę, jak również ręka trzymająca dokument musi być widoczna.
  • Wyciągu bankowego z Twojego konta bankowego przypisanego w naszym serwisie (z ostatnich 30 dni przed pierwszą wpłatą). Dokument może być kopią/skanem wersji papierowej bądź w formie elektronicznej. Proszę pamiętać aby zawierał Twoje dane (imię i nazwisko), logo banku oraz numer konta. Stan konta może zostać zakryty.
  • Potwierdzenia ostatniej wpłaty do NOBLEBET. Dokument może być kopią/skanem wersji papierowej bądź w formie elektronicznej. Proszę pamiętać aby zawierał Twoje dane (imię i nazwisko), logo banku oraz numer konta. Dokument musi być kolorowy.
    Dokumenty w postaci plików .jpg, .png, .gif lub dla punktu 2 i 3 w .pdf prosimy przesłać w odpowiedzi na tego maila. Zrzut ekranu nie jest uznawany przez nas jako potwierdzenie.

Możesz skontaktować się z Nami poprzez Czat na Żywo w godzinach 8-22 lub pisz do nas na: weryfikacja@noblebet.pl
    Z wyrazami szacunku,
    Piotr

Oczywiście wysłałem dokumenty o które zostałem poproszony i z ciekawością czekałem na zakończenie tej farsy.
    Minęło kilka minut i otrzymałem prośbę o pełny wyciąg za dłuższy okres. Niestety konto w tym czasie zostało zablokowane.
    Po wymianie korespondencji oczekuję na dalsze instrukcje od bukmachera.
    Mam nadzieję, ze następnym krokiem nie będzie prośba o nadesłanie filmiku ze zdjęciem dowodu przy twarzy podczas wykonywania salta smile
  •  

skowronData: Wednesday, 2019-09-25, 11:52 | Wiadomość # 4
    Początkujący
    To teraz już na chłodno 

Wrażenie z gry są bardzo pozytywne, strona przejrzysta,  bonus zdecydowanie na plus, kursy jak to w licencjonowanych bukmacherach przeciętne.

Bukmacher ma ciekawe promocje nie tylko od pierwszych 3 wpłat ale również zwrot w Ekstraklasie itd.

Z pewnością działania z weryfikacją kont są przesadą i tu duży minus.  
    Wypłaty zlecałem na raty aby sprawdzić jaki jest czas oczekiwania za każdym razem.
    Wypłaty były realizowane do 20 minut na konto bankowe CreditAgricole

• Page 1 of 1
    • 1
    Search: