[ Updated threads · Nowe wiadomości · Członkowie · Regulamin forum · Wyszukiwanie · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Leonardo  
LaLiga
LeonardoData: Monday, 2019-01-21, 16:14 | Wiadomość # 1
Forumowicz
Grupa: Administratorzy
Nagrody: 0
Status: Offline

ikeasData: Monday, 2019-02-25, 20:57 | Wiadomość # 2
Nowicjusz
Grupa: Użytkownicy
Ja bym w tym meczu postawił trochę bardziej ryzykownie, a mianowicie na czysty remis. Na 3 ostatnie bezpośrednie mecze tych drużyn aż 2 razy był właśnie podział punktów.
Girona w ostatnim meczu z Realem pokazała ze nie zapomniała do końca jak się gra w piłkę nożną. Moim zdaniem to początek dobrego dla drużyny z Girony. A jak będzie? Okaże się już za nie długo. 
Warto dodać że ostatnie 10 meczów Realu Sociedad na wyjeździe to aż 5 remisow. 
Kurs na remis na Totalbet to aż 3.25!

Dodane (2019-02-25, 23:03)
---------------------------------------------
Girona 0-0 Real Sociedad ✔️

LeonardoData: Wednesday, 2019-02-27, 10:17 | Wiadomość # 3
Forumowicz
Już w sobotę najbardziej prestiżowy mecz piłkarski na Starym Kontynencie. Na przeciw siebie staną Real Madryt i FC Barcelona (kurs 2,50 w  forBET). Jeśli ekipa ze stolicy ciągle marzy o dogonieniu w ligowej tabeli odwiecznych rywali, musi wygrać ten mecz. Barcelona od początku sezonu ucieka zespołom z Madrytu. Choć w ostatnich kolejkach Primera Division Blaugrana złapała zadyszkę, a Lionel Messi niemal w pojedynkę ciągnie ofensywę własnej drużyny, Katalończycy ciągle mają 9 punktów przewagi nad Los Blancos. Z porażki Barcelony ucieszą się również w drugiej części Madrytu. Atletico ma bowiem 2 punkty więcej od przeciwnika zza miedzy, więc potencjalnie mogą oni tracić do Barcelony zaledwie 4 punkty po tej kolejce.
Zanim jednak piłkarze wybiegną na Santiago Bernabeu, w piątek Barcelona podejmie u siebie Real (kurs 2,15 na zwycięstwo w forBET ). Nie będzie to jednak mecz piłkarski, a koszykówka. W ramach rozgrywek Euroligi, FC Barcelona Lassa próbuje powalczyć o punkty z zespołem z Madrytu. Real to absolutny hegemon tych rozgrywek. Dotychczas koszykarze ze stolicy Hiszpanii wygrywali trofeum 10-krotnie. W tym roku bronią oni tytułu. Obie ekipy już są niemal pewne awansu do kolejnej fazy rozgrywek, ale prestiżowy wymiar tego spotkania nie pozwala odpuszczać.

Wiadomość edytowana przez Leonardo - Wednesday, 2019-02-27, 10:17

skowronData: Sunday, 2019-03-03, 11:34 | Wiadomość # 4
Początkujący
Grupa: Moderatorzy
Real - Barcelona. Tym razem nie był to tak jednostronny pojedynek, jednak zgodnie z planem wygrała FC Barcelona. Messi i spółka tym zwycięstwem wybili kibica Realu oraz piłkarzom resztki nadziei i złudzeń, że ten sezon jest jeszcze do uratowania i można powalczyć o mistrzostwo. Królewscy tracą już do lidera 12 pkt i raczej muszą się skupić nad ewentualną pogonią lokalnego rywala i walką o wicemistrzostwo. Atl. Madryt ma dwa punkty przewagi nad Realem jednak jeszcze nie rozgrało spotkania w obecnej kolejce więc jest szansa na powiększenie przewagi do 5 pkt.

skowronData: Saturday, 2019-03-09, 10:03 | Wiadomość # 5
Początkujący
Grupa: Moderatorzy
 Druga moja propozycja na sobotę to mecz w ramach La Liga w którym zmierza się ze sobą ekipy Deportivo Alaves (5) – Eibar (10). Widziałem już różne dziwne rzeczy, dziwne szacowania rynku ale czegoś podobnego jak w tym wypadku to już dawno nie spotkałem. Alaves ma wspaniały, żeby nie napisać bajeczny sezon. Niektórzy co bardziej porywczy fani zespołu już słyszą hymn Ligi Mistrzów, co w sumie już niedługo może stać się rzeczywistością. Na razie na 5 miejscu w tabeli ze stratą do 2 punktów do Getafe, wiec to nie jest jakieś s / f. The Gunsmiths stracili tylko jeden gol w ostatnich dwóch ligowych rozgrywkach mimo, ze zagrali z zespołami broniącymi się od spadku ( Villareal, Celta Vigo ). Całkiem przyjemny bilans własnego boiska gdzie przegrali tylko raz w obecnej kampanii ligowej. Eibar jest w środku tabeli i raczej to jego miejsce w tym sezonie. Nie grozi im raczej spadek, a i do Europejskich Pucharów trochę daleko. Grają całkiem przyzwoicie, ale na własnym boisku, bo jak już wyjeżdżają w delegację to są najgorszą ekipa w lidze z bilansem 1-5-6 bramki 9-20, wiec za cholerę nie rozumiem dlaczego w tym przypadku bukmacherzy ustawiają ich jako zwycięzców w tym spotkaniu. Dla mnie faworytem spotkania jest zespół Alaves wiec widząc kursy po prostu zamykam oczy i stawiam na wygraną gospodarzy kurs w ETOTO wynosi 3.10

szweecjaData: Friday, 2019-03-15, 14:07 | Wiadomość # 6
Nowicjusz
Grupa: Użytkownicy
Dzisiejsze spotkanie pomiedzy Realem Sociedad a Levante zainaugoruje 28 kolejke Primera
Division w Hiszpani.Porownujac te zespoly widac wyrazna przewage
gospodarzy a wiec Realu Sociedad.W tabeli ligowej,ta druzyna zajmuje
wysokie dziewiate miejsce z 35 punktami.Levante jest na miejscu 15 i ma
30 punktow.W kilku ostatnich,bezposrednich pojedynkach,tez widac wyrazna
przewage Sociedad,trzy zwyciestwa,jedna przegrana i remis na
wyjezdzie.Trzeba tez zaznaczyc,ze Real Sociedad bykwyzej w
klasyfikacji,przegral jednak dwa ostatnie mecze ale z At.Madryt i
Sevilla,wiec zespolami wyzej notowanymi.Levante z kolei zdolala ostatnio
wygrac tylko ze slabiutka Celta Vigo,reszta to prazki.Uwazam tez,ze
Real Sociedad jest bardziej doswiadczonym zespolem,co powinien
wykorzystac.Tak wiec podsumowujac moja ocene stawiam tutaj na
zdecydowane zwyciestwo gospodarzy,druzyna nie powinna dac sie
zaskoczyc,przeciwnie wydaje mi sie,ze prowadzenie obejmie juz w
pierwszej polowie meczu i ta przewage utrzyma do konca.

LeonardoData: Tuesday, 2019-05-21, 06:15 | Wiadomość # 7
Forumowicz
Real Madryt poinformował o przedłużeniu kontraktu z Toni Kroosem. Nowa umowa reprezentanta Niemiec będzie obowiązywać do 30 czerwca 2023 roku.

29-letni pomocnik jest zawodnikiem Realu od lipca 2014 roku, kiedy trafił do Madrytu za 25 milionów euro z Bayernu Monachium.

Od tamtej pory rozegrał na boiskach hiszpańskiej La Liga 152 spotkania, zdobywając 11 bramek.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: